dimecres, 27 de maig del 2020

Ous farcits

Avui preparem...Ous farcits amb tonyina i maionesa! És una recepta molt fàcil de fer! 
Necessitem: 
Ous 
Tonyina 
Maionesa (pot ser de pot o casolana!) 
Preparació: 
Bulliu els ous, uns 20 minuts. 
Quan estiguin freds, els peleu, els partiu per la meitat i retireu els rovells. 



En un plat hi poseu els rovells (menys 1 rovell que el guardarem per decorar) juntament amb la tonyina i una mica de maionesa. 
Ho aixafeu i remeneu molt bé (si teniu picadora ho podeu picar i quedarà més pastós) 
Amb l’ajuda d’una cullera farciu les meitats d’ou. 
Per servir-los, els podeu acompanyar amb una mica d’enciam. Quan estiguin ben col·locats, hi tireu per sobre el rovell que havíem reservat, ratllat. 


BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada