dimecres, 20 de maig del 2020

Tomàquets farcits


Tomàquets farcits de formatge fresc i tonyina. 🍅🍅🍅
Us recordeu d’un taller de cuina saludable que vam fer al Centre Obert? Avui us proposem una recepta semblant a la que vam fer! 

Necessitem: 
4 tomàquets 
200 g de tonyina en oli 
50 g d’olives verdes i negres 
50 g de blat de moro en conserva  
50 g de formatge fresc 
100 ml d’oli d’oliva 
Alfàbrega, pebre i un polsim de sal. 

Si hi ha algun ingredient que no teniu (com per exemple blat de moro) no passa res! Els podeu fer amb el que tingueu a casa. Altres ingredients que es poden posar són: arròs blanc, “aguacate”, ou dur, etc. Podeu improvisar! 

Preparació: 
1. Rentem i assequem els tomàquets.  
2. Tallem la part superior i extraiem les llavors i la polpa dels tomàquets, amb cura de no trencar-los. Quedarà el tomàquet buit, li posem sal i pebre al gust. 
3. Esmollem la tonyina i barregem amb la polpa de tomàquet trossejada, el formatge, les olives trossejades, el blat de moro, l’oli i alfàbrega fresca. 
4. Emplenem els tomàquets i els introduïm en el frigorífic durant un parell d’hores, almenys, abans de servir-los. 

Bon profit! 🍅

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada