dimecres, 22 d’abril del 2020

Taller de cuina -Arròs amb llet-


Hola! Avui és dimecres, com ja sabeu toca taller de cuina. Segurament a casa vostra ja n’heu menjat alguna vegada, però aquesta recepta és molt fàcil i ràpida de fer i és boníssima! Animeu-vos!


INGREDIENTS:
-       1 litre de llet
-       250 g d’arròs
-       100 g de sucre
-       1 llimona
-       1 branca de canyella
-       2 cullerades de canyella en pols

PREPARACIÓ:

Primer de tot s’ha de posar a bullir una olla petita, amb força aigua. Quan comença a bullir hi posem l’arròs i ho deixem cuinar 10 minuts. Llavors es treu del foc (sense colar).

En una altra olla petita, posem a bullir la llet amb el sucre, a foc lent, és important anar remenant perquè el sucre es desfaci. Quan la llet comença a bullir, posem la pell de la llimona (només la part de color groc) i la branca de canyella. Seguidament posem l’arròs que haurem escorregut, i deixem coure a foc lent durant 15 minuts. Anem remenant de tant en tant perquè no s’enganxi.

Passats els 15 minuts, posem l’arròs amb llet en un recipient (pot posar-se també en gots individuals) i hi posem canyella en pols per sobre. Servir fred!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada